Disclaimer

De organisatie van het Vierdaagse Orkest streeft er naar om op of via deze website steeds correcte en actuele informatie te geven. Deze organisatie kan echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment dat deze wordt ontvangen.

De organisatie van het Vierdaagse Orkest is niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden op de site. Ook is de organisatie niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.

Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten vierdaagseorkest.nl toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina's dan wel bij de eigenaar van het op deze pagina's weergegevene (bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie ligt bij de eigenaren.

Het auteursrecht van informatie op deze website berust bij de organisatie van het Vierdaagse Orkest, dan wel bij derden die deze informatie ter beschikking hebben gesteld voor deze website.

Mocht u op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste informatie bevat, stuurt u dan s.v.p. een e-mailbericht naar info@vierdaagseorkest.nl.

Privacy

De organisatie van het Vierdaagse Orkest hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van Vierdaagseorkest.nl.

Informatie over bezoeken aan Vierdaagseorkest.nl worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.