Vierdaagse Orkest

Orkest

Vierdaagse OrkestHet Vierdaagse Orkest is een projectorkest dat tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een fantastische concertreeks neerzet. Het orkest bestaat uit meer dan zeventig veelal jonge artiesten. Zij reizen in de week van de Vierdaagse door het Rijk van Nijmegen en het Land van Cuijk voor hun concertreeks.

Het programma varieert van pop tot rock en van film- tot musicalmuziek. Om dit veelzijdige muzikale programma zo fantastisch mogelijk te laten klinken, zijn ook gitaristen en een toetsenist onderdeel van het orkest.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Bart van Zutven. De repetities beginnen in maart en vinden iedere zondagochtend van 10:00 tot 12:30 uur plaats in Cuijk.
 

Zang

Het orkest treedt al vele seizoenen op met een groep zangers en zangeressen. Vocal coach Stephanie van Werkhoven begeleidt vanaf begin maart de repetities in Sambeek en Cuijk. 

Dans

Showgroep Stream onder leiding van Janne van Lanen maakt het Vierdaagse Orkest compleet. Deze enthousiaste danseressen hebben als trainingsbasis DanceDepartment Malden.